De prijzen zijn aangegeven in sek (Zweedse kroon) waarom niet in Euro?

Zweden heeft nog steeds zijn eigen valuta. Door de wisseling van de koers kan er dus geen vaste prijs in een andere valuta doorgegeven worden .

Wij hebben een bestelling voor een tour geplaatst, wanneer en hoe moeten we betalen?

Na een aanvraag en een eventuele bestelling krijgen jullie per email een bevestiging.   In deze bevestiging staat er duidelijk vermeld hoe de betaling verloopt .

Voor privé personen kan dit per overschrijving  ten laatste 10 werkdagen voor de boeking of na afspraak eventueel kontant ter plaatse aan aanvang van de tour.

Voor bedrijven met een geregistreerd BTW-nummer wordt er altijd een factuur opgemaakt.  De betalingstermijn is 15 dagen.

We willen graag een ander programma, is dit mogelijk?

Geen probleem! Dit is zonder probleem mogelijk.  We kunnen jullie voorstel en eventuele wensen samen bekijken.

Hoe ver weg ligt de luchthaven?

De nationale luchthaven Arlanda ligt op zo een 50 minuten rijden van centraal Stockholm.  De kleinere luchthaven Bromma op een 30 minuten.  Tijdens de spitsuren kan dit naturlijk wel langer duren. De luchthaven Skavsta ligt verder afgelegen , en het duurt 80 minuten om in het centrum te geraken.

Hoe fit hoef je te zijn voor de dakwandeling?

Als je fit genoeg bent om te wandelen , door je knieën kan buigen  en zonder probleem zonder leuning trappen op en neer kan is er helemaal geen probleem.

Ik heb hoogtevrees. Is de dakwandeling gevaarlijk?

Voor iemand met hoogtevrees lijkt de dakwandeling gevaarlijk. Heb je een lichte vorm van hoogtevrees, kan je met onze professionele hulp gerust de dakwandeling aan. Lijd je aan een sterke vorm raden we je niet aan om voor de dakwandeling te kiezen. We willen graag dat dit een leuke belevenis wordt en niet een lijdensweg.

Wordt de dakwandeling gecanceld als het regent?

Zoals we hier in Zweden zeggen : ‘’ slecht weer bestaat niet , enkel onaangepaste kledij ’’.
De dakwandeling wordt niet gecanceld als het regent . Enkel bij storm, bliksem en krachtige sneeuwval wordt de dakwandeling niet uitgevoerd.  De gids zelf beslist vlak voor aanvang van de tour of die eventueel wordt afgelast.  De klant bepaalt niet of het slecht weer is.

Annulatie?

Bij annulatie van minstens 2 weken vooraleer de tour plaatsvindt is er geen probleem. Er worden tevens geen kosten aangerekend.  Bij een latere annulatie, dit wil zeggen , binnen de 14 dagen, wordt er een minimumbedrag van 1590 sek + BTW  per dag aangerekend.  Gebeurt de annulatie tussen de 24 en 72 uur wordt het volledige afgesproken bedrag gefactureerd.

Wordt de fietstocht gecanceld als het regent?

Zoals we hier in Zweden zeggen : ‘’ slecht weer bestaat niet , enkel onaangepaste kledij ’’.
Een fietstocht wordt niet afgelast als het regent.  Jullie kunnen eventueel  het programma wijzigen en bijv.  In plaats van te fietsen musea bezoeken.  De huur van de fietsen moet daarentegen toch betaald worden.