3 u 30
Duur
Jan – Dec
Datum

Ben je voor de eerste keer in Stockholm en heb je het oorlogsschip Vasa en het nobele stadhuis al bezocht? Dan is dit de perfecte manier om de grenzen een beetje te verleggen en ook het prachtige paleis Drottningholm te bezoeken. Op een korte tijd krijgen we een overblik van de stad tijdens de busrondrit. We rijden van eiland to eiland, en op een ludieke manier gebracht leren we meer over het Stockholm van vroeger en nu! We stoppen geregeld om wat frisse lucht te scheppen, de benen even te strekken maar vooral ook om iedereen de tijd te geven om mooie foto’s te nemen, en herinneringen vast te leggen. Na onze panoramische busrondrit rijden we verder naar het weste van de stad richting Drottningholm.

Drottningholm, letterlijk vertaald het eiland van de koninginnen is een renaissance paleis, prachtig gelegen aan de oevers van het Mälarmeer. Het is de woonplaats van het huidige koningspaar, en tevens de thuis waar de drie kinderen en dus ook de kroonprinses Victoria is opgegroeid.

We bezoeken de mooie en met smaak bewaarde vertrekken van dit eeuwenoude paleis dat uitziet op de tuinen die deel uitmaken van Unesco’s werelderfgoed.
Na het bezoek aan Drottningholm rijden we terug naar de bestemming van jullie keuze .

 

3u30
ervaren lokale gids: 2320sek (max 22 personen)

+ bus 4690 sek

+ paleis Drottningholm
volwassenen : 130 sek

kinderen 0-6 jaar gratis
kinderen 7-17 jaar 65 sek

op aanvraag 09:00 – 16:00
op afspraak, city binnen de tolgrens
op afspraak, city binnen de tolgrens